Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Ledningsverktyg för god vårdhygienisk standard

Verktyget är lokalt anpassat efter en nationellt framtagen modell och vänder sig till linjechefer inom sjukhusvård (vårdenheter, mottagningar), primärvård och kommunal vård och omsorg. Principen är en enkel flerstegsmodell där en egenkontroll av enhetens vårdhygieniska standard ligger till grund för det fortlöpande förbättringsarbetet för att upprätthålla Hälso- och sjukvårdslagens krav på god hygienisk standard.

I dokumentet "Ledningsverktyg för god vårdhygienisk standard" kan du läsa mer om verktyget som består av en checklista för egenkontroll, lathund och uppföljande handlingsplan. Vi rekommenderar att en genomgång av den egna enheten med hjälp av verktyget görs årligen.

Kontakta oss om du vill ha mer information.


Senast uppdaterad: 2018-04-16 14:46