Enheter

An-Op-IVA Mölndal

 • Anestesimottagning Mölndal

  Vi tar emot patienter på inbokade besök för preoperativ bedömning och förberedelser inför elektiva och akuta operationer inom Ortopedi (exklusive proteser), Handkirurgi, Ögon, Öron-näsa-hals och Tand/Käk.

 • Intensivvårdsavdelning 227

  Vi tar emot dig som är svårt sjuk och lider av svikt i vitala funktioner såsom andning, cirkulation och medvetande. Detta innebär att du som patient ofta behöver respiratorbehandling och intensivövervakning. Vi tar också emot dig som behöver övervakning efter operation. De flesta av våra patienter har opererats inom verksamheterna ortopedi och ögonsjukvård.

 • Operation 1 Mölndal

  Vi tar emot dig som behöver ortopedisk kirurgi, protesoperationer och akuta ortopediska operationer. Vår avdelning är en av landets största ortopediska operationsverksamhet med över 5000 operationer per år. 

 • Operation 3 Mölndal

  Vi tar emot dig som behöver en operation inom högspecialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi utför operationer inom ortopedi, öron-näsa-hals, kirurgi och tand/käkkirurgi. 

 • Operation 4 Mölndal

  Vi behandlar både barn, ungdomar och vuxna som är i behov av akut eller planerad handkirurgisk vård med narkos eller annan bedövning.