Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Enheter

An-Op-IVA Mölndal

  • Vi tar emot dig som är svårt sjuk och lider av svikt i vitala funktioner såsom andning, cirkulation och medvetande. Detta innebär att du som patient ofta behöver respiratorbehandling och intensivövervakning. Vi tar också emot dig som behöver övervakning efter operation. De flesta av våra patienter har opererats inom verksamheterna ortopedi och ögonsjukvård.

  • Vi tar emot dig som behöver ortopedisk kirurgi, protesoperationer och akuta ortopediska operationer. Vi samarbetar med förlossningsavdelningen när det gäller planerade och akuta kejsarsnitt. Vår avdelning är en av landets största ortopediska operationsverksamhet med över 5000 operationer per år. 

  • Vi tar emot dig som behöver en operation inom högspecialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi utför operationer inom ortopedi, öron-näsa-hals, kirurgi och tand/käkkirurgi. 

  • Vi behandlar både barn, ungdomar och vuxna som är i behov av akut eller planerad handkirurgisk vård med narkos eller annan bedövning.


Senast uppdaterad: 2021-09-30 08:03