iMål – en dagbok i mobilen

iMål är en dagbok för att registrera tidpunkt och innehåll i dina måltider. Du kan även registrera känslor och tankar vid måltid samt händelser i vardagen.
Med stöd av iMål är det enklare för dig och dina närstående att registrera måltider och mående och att dela information med din behandlare under pågående ätstörningsbehandling.

Dina anteckningar, skattningar och bilder lagras inte i ett moln eller i din mobiltelefon utan sparas på en lokal server inom Västragötalandsregionen. Endast behörig personal har tillgång till din data. Data delas inte med tredjepart.

Appen iMål är gratis och kan laddas ner via APP Store och Google Play och finns för IOS och Android. Utgivare är Västra Götalandsregionen. För att använda iMål krävs att du är i pågående ätstörningsbehandling och att du får en kod av din behandlare. Du loggar in med BankID/Freja.
iMål är producerad av Koncernstab Digitalisering, Västra Götalandsregionen. iMål har tagits fram som digitalt verktyg i ätstörningsbehandling tillsammans med Ätstörningscentrum barn och unga vuxna.

Appen har finansierats av Innovationsfonden. Den är utvecklad av Gunilla Paulson Karlsson, PhD Klinisk Medicin och legitimerad psykoterapeut.

Kontakt:
Digitala Teamet, Ätstörningscentrum för barn och unga vuxna
Email: atdigital.su@vgregion.se

För mer information om dataskydd och GDPR, samt begäran om att radera data kan du läsa mer på Behandling av personuppgifter inom Västra Götalandsregionen - Västra Götalandsregionen (vgregion.se).