Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Narkosförberedelser barn och ungdom Sahlgrenska

Kontaktuppgifter

Växeltelefon

Besöksadress

Gröna stråket 2
413 46 Göteborg

Anmälan till förberedande besök på operationsavdelning på  Sahlgrenska sjukhuset.

Söka vård hos oss

Kallelse har skickats ut för tid till operation. Alla föräldrar, barn och ungdomar erbjuds att komma till ett förberedande besök på operationsavdelning. Efter besöket på operationsavdelningen finns möjlighet att besöka lekterapin. Besöket beräknas ta en timme.

Är du intresserad av att tillsammans med ditt barn besöka en operationsavdelning och lekterapin, innan operation, kan du skicka ett meddelande till e-postadress narkosforberedelser.su@vgregion.se

Skriv i meddelandet åldern på ditt barn och hur du vill bli kontaktad, så hör vi av oss för att bestämma tid med dig för besöket. Obs! Skicka inga personuppgifter.

Vill du ha råd om vård på sjukhuset, se kontaktuppgifter i kallelsen till operation.

Vi som arbetar här

På vår avdelning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, sjuksköterska, kurator och läkare specialiserade i anestesi, operation och intensivvård.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar har vi ibland läkare och sjuksköterskor från andra mottagningar och avdelningar. 
Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Ansvariga för avdelningen

Katarina Johansson Mellbin

Avdelningschef

Petra Andreasson

Vårdenhetschef

Ulrika Granqvist

Vårdenhetschef

Senast uppdaterad: 2021-03-03 08:20