Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Prostatacancercentrum

Tillfällig information
Tillfällig information
OBS: Har du luftvägsbesvär och/eller feber eller har vistats med någon som har konstaterad corona/covid-19-smitta ska du inte komma till sjukhuset.

Håll dig uppdaterad om vad som gäller, i första hand genom att läsa på 1177.se (för att hjälpa till att inte överbelasta telefon).

Står du på immunsupprimerande systembehandling så rekommenderar vi från Hudkliniken Sahlgrenskas sida att man fortsätter med behandlingen mot sin hudsjukdom, iakttar råden om handhygien och undviker kontakt med sjuka personer. Vi rekommenderar att man går in och läser, samt håller sig uppdaterad och följer råden på 1177.se. Det är också viktigt att man följer råden om reserestriktioner. Om man trots allt själv väljer att göra uppehåll i sin behandling vill vi att man meddelar kliniken detta, i första hand via 1177.se.

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Verksamhetschef

Maria Frånlund

Öppettider

måndag - torsdag 7:30 - 16:30
fredag 7:30 - 15:30

Besöksadress

Blå Stråket 5, Hissplan H vån 10
413 46 Göteborg
Sahlgrenska sjukhuset

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Område 5, Urologi
Bruna Stråket 11
413 45 Göteborg

Senast uppdaterad: 2020-03-05 14:14