Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Dags att föda

Dags att föda? Ring förlossningskoordinator: 031-343 12 50 som ger dig råd och hjälper till att bedöma hur långt du har kommit i förlossningsarbetet.

----

VIKTIG INFORMATION
Vår förlossningsvård fungerar fortsatt väl och vårt mål är att erbjuda god vård och det stöd ni behöver i samband med att ni ska få barn. 

Förlossningsvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har tagit beslut om att vid behov av inneliggande eftervård på BB kan endast nyförlöst och nyfödd vistas på BB-avdelningen. Det betyder att närstående är med på förlossningen som vanligt men när nyförlöst och barn går över till BB får partner eller närstående gå hem. 

Beslutet gäller tills vidare 
----

Varje förlossning är unik och förlossningsarbetet upplevs olika. Vår erfarenhet är att de som känner trygghet, delaktighet och får stöd under födandet får de bästa förlossningsupplevelserna. Vi gör allt för att du ska få en bra upplevelse och att ditt barn ska få en trygg start i livet. På våra förlossningsavdelningar tar vi hand om både komplicerade och normala förlossningar.


Senast uppdaterad: 2020-04-09 05:40