Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Administrativ enhet

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

Sommatider 2/6-29/8
måndag - fredag
7:30 - 13:00

Växeltelefon

Besöksadress

Biskopsbogatan 27
431 30 Mölndal

Vi som arbetar här

På administrativa enheten arbetar cirka 26 tillsvidareanställda medicinska sekreterare och systemadministratörer. Vi är placerade runt om i staden på våra psykosöppenvårdsmottagningar för att bemanna och serva verksamheten. Vår bas är på Mölndals sjukhus där vi har fyra slutenvårdsavdelningar och där vår verksamhetsledning sitter. 

Vi strävar efter att ta till vara på den breda kompetens som vi har inom vår grupp men också att höjda gruppens kompentens genom att uppmuntra till att söka utbildningar/kurser samt arbeta med kvalitetsförbättring så vi hela tiden är i framkant och kan ge en bra service till verksamheten. En stor del är även att ta emot och handleda studerande vårdadministratörer från Yrkeshögskolan och Vårdyrkeshögskolan i Göteborg.

Om du är intresserad och vill veta mer eller komma och se hur vi arbetar är du välkommen att kontakta enhetschef Annika Schönefeld eller sektionsledare Janhavi Strömberg.

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Profilbild av Annika Schönefeld

Annika Schönefeld

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Profilbild av Janhavi Strömberg

Janhavi Strömberg

Sektionsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-07-27 11:15