Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mottagning för gravida och nyförlösta Östra

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag
8:00 - 16:00

Besöksadress

Diagnosvägen 15
416 50 Göteborg

Från och med den 29 september släpper på våra besöksrestriktioner, det innebär att en vuxen, frisk person får följa med vid besöket.

Har du symtom på luftvägsinfektion ska du avboka dina bokade tider via www.1177.se. Där behöver du logga in och söka på din aktuella mottagning.

Söka vård hos oss

Mottagning för gravida och nyförlösta är en öppenvårdsmottagning för gravida, för kontroller utöver sedvanlig mödravård. Vi erbjuder specialistvård under graviditet och upp till tolv veckor efter förlossning.

Personer från hela Västra Götaland remitteras till specialistvården. Målet är att erbjuda vård av högsta medicinska standard och bästa tänkbara omvårdnad genom ett tryggt och effektivt omhändertagande. Så långt det är möjligt försöker vi tillgodose dina behov och önskemål.

Du kommer som regel till Mottagning för gravida och nyförlösta på remiss från ansvarig specialistläkare eller på remiss från mödravårdsläkare.

Vid ditt besök hos oss

Inom kvinnosjukvården, kan du inte välja om du vill behandlas av manlig eller kvinnlig personal.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, specialutbildad barnmorska och specialistläkare. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. 

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Janet Boerenbeker, verksamhetsassistent
E-post: janet.boerenbeker@vgregion.se

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Kristin Andersson

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-09-24 09:57